Medya ve Çocuk Hakları Dersi İki Kuşağı Buluşturdu

15 Mayıs 2018 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 283 kez okundu

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hicabi Arslan ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, "Medya ve Çocuk Hakları Dersi" kapsamında 14 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz Anaokuluna ziyarette bulundu.

Öğrencilerimiz ders kapsamında; Çocuk Medya Okuryazarlığı, Çocukların Medya Alışkanlığı, Çocuk Eğitimi, Ana-Babaların Çocuklara Yönelik Medya Sınırlamaları" ve daha birçok konuda cevabını aradıkları soruları hem çocuklara hem de öğretmenlerine sorabilme fırsatını bulurken, Üniversitemize ait okul öncesi eğitim kurumunda halen eğitim alan 6 yaş grubu minikler de abi ve ablalarına ilginç sorular yöneltti.

Ders sonrası miniklerle vedalaşan öğrencilerimiz, çocuklara uçan balon, öğretmenlerine de çiçek verdi.