Müzik ve Bale Ortaokulu Öğrencilerimiz Sağlıklı Beslenecek

18 Eylül 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 472 kez okundu

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri ve velilerine yönelik düzenlenen “Sağlıklı Besleniyorum Yeteneklerimi Geliştiriyorum” etkinliği, 12 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşti.

Öğrencilerin sağlıklı beslenerek sağlıklı gelişimlerinin sağlanması amacıyla Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Öğr. Gör. Ceren Demirok’un öncülüğünde düzenlenen etkinlikte; Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dide Kılınç, Öğr. Gör. Mahmut Çeri, Arş. Gör. Ayçıl Şirin, Arş. Gör. Burcu Deniz Güneş tarafından sağlıklı beslenmenin ipuçları verildi.

Menü oluştururken dikkat edilmesi gereken hususlara da değinen öğretim elemanlarına, program sonunda Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Oner Uzun tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.