Haberler

Nasılsınız? Psikolojik Sağılığımızı Nasıl Koruyabiliriz? Adlı Etkinlik Gerçekleşti

27 Mayıs 2022 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 324 kez okundu

Üniversitemiz 26.ADÜFEST Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri çerçevesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘ Nasılsınız? Psikolojik Sağılığımızı Nasıl Koruyabiliriz?’ adlı etkinlik, 25 Mayıs 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti

Fen –Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu konuşmasında ‘Mutsuzluk Kavramı’, ‘Psikolojik sağlığımızı nasıl koruyabiliriz?’, ‘Teknolojiyi hatalı kullanmak’ konu başlıklarında bilgi verdi. Şakiroğlu ayrıca pandemi döneminde artan akıllı telefon kullanımının hangi riskleri arttırdığı, alışveriş bağımlılığı, online oyun bağımlılığının hayatımıza etkileri ve yeme bozuklukları gibi konuları da ele aldı.

Etkinlik, soru -cevap bölümünün ardından sona erdi.