Nazilli MYO’da Seminerler Devam Ediyor

9 Ekim 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 245 kez okundu

“Nazilli MYO Öğrencileri Gelecekle Buluşuyor” ismiyle gerçekleştirilen öğrenci –sektör temsilcileri buluşmalarının ikincisi, 8 Ekim 2019 tarihinde Sümer Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe; Kuveyt Türk Nazilli Şubesi Müdürü Doğa Erdoğan, Türkiye Garanti Bankası AŞ Nazilli Şubesi Müdürü Emre Bahçebakan ve Uğur Soğutma AŞ Genel Müdürü Av.Yusuf Öksüzömer konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğin ilk bölümünde konuşma yapan Doğa Erdoğan;  katılım bankacılığının işleyişi, bankacılık sistemindeki yeri ve konvansiyonel bankacılıktan farkları ile bankacılıkta staj fırsatları gibi konularda bilgiler verdi. Sonrasında söz alan Emre Bahçebakan; bankacılıkta kariyer imkanları, bankaların personel alım kriterleri, sermaye piyasası kurulu sınavları ve bankalarda staj olanaklarından bahsetti.  Son bölümde ise Av.Yusuf Öksüzömer;  iş görüşmelerinde dikkat edilmesi gerekenler, kişinin kendisine, doğru bir hedef belirlemesi ve bu yönde çalışmasının önemi gibi hususlarda bilgiler vererek yöneticilikteki deneyimlerini aktardı ve görev yaptığı kuruluşta staj imkanlarından söz etti.

Öğrenci ve öğretim elemanlarının ilgiyle takip ettiği etkinlik; konuşmacıların öğrencilerden gelen soruları cevaplaması ile sona erdi.