Öğretim Görevlimiz Davetli Sanatçı Olarak Çalıştaya Katıldı

29 Kasım 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 275 kez okundu

Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Öğretim Görevlisi Kadir Ertürk, 19-22 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen 7. Erkan Dülgeroğlu Sanat Çalıştayı’nda davetli sanatçı olarak yer aldı.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen çalıştaya, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden birçok akademisyen ve sanatçı katıldı.

7. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Sanat Çalıştayı’nda seramik tabak üzerine sıraltı dekor, tekstil ürünler üzerine linol baskı, cam füzyon ve mozaik uygulamaları yapıldı. Sanatçıları ve engelli bireyleri bir araya getirerek farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte ortaya çıkan eserler, çalıştay sonunda açılan sergi ile izleyicilerle buluşturuldu.

Sergiden elde edilen gelir Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlandı.