Öğretim Üyemiz Kongreden Ödülle Döndü

15 Mayıs 2018 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 924 kez okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Aksu, 9-12 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 28. Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kongresi’nde “Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülü”nü almaya hak kazandı.

Doç. Dr. Hatice Aksu’nun yürütücülüğündeki “Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğunda Plazma Oksitosin Seviyelerinin Sosyal İşlevsellik ile İlişkisi" başlıklı proje, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında yapılan çalışmaları desteklemek amacıyla 2008 yılında verilmeye başlanan “Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülü” nün dokuzuncusunun sahibi oldu.

Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.