Öğretim Üyemiz ve Öğrencisi En İyi İkinci Sözel Bildiri Ödülüne Layık Görüldü

22 Ekim 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 219 kez okundu

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Sekkin’in danışmanı olduğu Uzman Eczacı – Dr. Metin Deniz Karakoç, 18-20 Ekim 2109 tarihlerinde Bodrum’da düzenlenen “3. Muğla Multidisipliner Onkolojik Araştırmalar Kongresi”nde en iyi ikinci sözel bildiri ödülüne layık görüldü.

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Proje Birimi tarafından desteklenen proje (VTF-18003) ürünü olan “Ratlarda Epirubisin ve Siklofosfamid Kombinasyon Sağaltımında Oleuropein Uygulamasının Etkileri” isimli sözel bildiriyle kazandıkları ödül nedeniyle öğretim üyemizi ve öğrencisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.