Öğretim Üyemiz ve Öğrencisinden En İyi Poster Ödülü Başarısı

12 Eylül 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 529 kez okundu

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Sekkin ve Uzm. Biyolog -Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya tarafından hazırlanan poster bildiri, 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında Kayseri Erciyes Üniversitesinde düzenlenen I. Uluslararası – VI Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi’nde en iyi poster ödülüne layık görüldü.

Prof. Dr. Selim Sekkin ve Uzm. Biyolog -Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Proje Birimi tarafından desteklenen, (VTF-17036) “Streptozotosin ile Diyabet Oluşturulmuş Sıçanlarda Achillea Millefolium (Civanperçemi)’un DNA Koruyucu Etkisi” isimli poster bildiriyle kazandıkları ödülü, Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ender Yarsan ve Prof. Dr. İzzet Karahan’dan aldı.

Öğretim Üyemizi ve öğrencisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.