Öğretim Üyemize Seçkin Hakem Ödülü

12 Haziran 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 269 kez okundu

Üniversitemiz Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ethem Aktürk Elsevier Dergilerine yapmış olduğu katkılardan dolayı seçkin hakem belgesi ile ödüllendirildi.

‘Journal of Physics and Chemistry of Solids’, ‘Applied Surface Science’ ve ‘Computational Material Science’ dergilerine yapmış olduğu önemli katkılarından dolayı “Outstanding Reviewers” olarak seçilen Prof. Dr. Aktürk yaptığı açıklamada; Elsevier’ın, dergilerine hakemlik yapan bilim insanlarından %10’luk üst dilime girenler arasından bu seçimi yaptığını ve hakemlere bir sonraki yıl belgelerini gönderdiğini belirtti.

Öğretim üyemizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.