Öğretim Üyemize Uluslararası Ödül

17 Nisan 2018 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 672 kez okundu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Akpınar, alanının en iyi "A" sınıfı iki dergisi olan Landscape & Urban Planning (Impact Factor: 4.563) ve Urban Forestry & Urban Greening (Impact Factor: 2.113) dergilerine hakem olarak yaptığı katkılardan dolayı “Outstanding Contribution in Reviewing Awards” ödülü kazandı.

Bu ödül, Elsevier yayın grubuna bağlı dergilerde alanında uzman kabul edilen akademisyenlerin “peer-review” olarak adlandırılan süreçte dergide basılmak üzere gönderilen makaleleri değerlendiren ve dergiye aktif olarak katkıda bulunan akademisyenlere veriliyor.