Öğretim Üyemizin Kitabı Online Olarak Satışa Sunuldu

16 Haziran 2017 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 660 kez okundu

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesut Günenç’in "Postdramatic Theatrical Signs in Contemporary British Playwrights" adlı kitabı, 8 Haziran 2017 tarihinde online olarak “amazon.com ve amazon.co.uk” adreslerinde satışa sunuldu.

Kitapta, 20. Yüzyıla değin süre gelen gelenekselleşmiş karakter, olay, zaman ve oyun örgüsü gibi dramatik formları yapı bozumuna uğratan 1999 yılında Almanya'da Hans Thies Lehmann tarafından kaleme alınan ve 2006 yılında İngilizceye çevrilen Postdramatic Theatre adlı eserin tiyatral özellikleri tanıtılıyor. Ayrıca kitapta, Çağdaş İngiliz Oyun Yazarlarından Martin Crimp, Simon Stephens, Sarah Kane ve Mark Ravenhill'in postdramatik kabul edilen oyunları da incelenmekte.

Online Kitap Linki: https://www.amazon.co.uk/dp/3330329076/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1497597933&sr=8-4&keywords=postdramatic