Öğretim Üyemizin Uluslararası Kitap Bölümü Yayımlandı

9 Ağustos 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 613 kez okundu

Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fisun Yüksel’in Endüstri 4.0 kavramını inceleyen “Towards the digital era: adding value through ICT in the tourism industry” başlıklı kitap bölümü, “The Routledge Handbook of Tourism Impacts-Theoretical and Applied Perspectives” adlı uluslararası bir kitapta yayımlandı.

Dijital dönüşümü dünyadaki yapay zeka (AI) uygulamaları açısından disiplinlerarası boyutta inceleyen araştırmanın, sunduğu araştırma modeliyle sosyal bilimcilerin ve mühendislik bölümü araştırmacılarının bakış açılarına derinlik kazandıracağı öngörülmekte. Çalışmanın, özellikle hizmet sektöründe işletme yöneticilerine ve öğrencilere, dijital çağda değişen iş modelleri konseptine operasyonel düzeyde katkı sağlayacağı düşünülüyor.