Özkırıcı Gıda Sanayi ve Tic. AŞ’den Rektörümüze Ziyaret

19 Şubat 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 928 kez okundu

Özkırıcı Gıda Sanayi ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kırıcı, Ömer Kırıcı ve Bülent Çınar, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 18 Şubat 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette Özkırıcı Gıda Sanayi ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, kendisine Malatya Forması hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir Üniversite sanayi iş birliğine vurgu yaparak “Malatya benim memleketim ama şöyle bir felsefem var. Doğduğunuz yer mi, doyduğunuz yer mi demiş atalarımız. Bulunduğunuz yerin ekmeğini yiyorsanız, suyunu içiyorsanız, bunun hakkını vermek zorundasınız. Üniversite sanayi iş birliği içerisinde üreteceğimiz projelerde Aydın için, Üniversitemiz için çalışacağız. Halkla bütünleşerek Üniversitemizi bir marka üniversite yapacağız.” dedi.