Panorama Programının Bu Haftaki Konuğu Rektörümüz Oldu

3 Temmuz 2017 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1029 kez okundu

Yapımcılığını Fikret Karakaya, Yönetmenliğini Ferhad Öztürk, Editörlüğünü Rabia Neva Şahin’in yaptığı TRT Avaz Kanalı’nda yayınlanan “Panorama” Programının çekimleri, 3 Temmuz 2017 tarihinde Üniversitemizde gerçekleşti.

Otuz kişilik bir ekiple Merkez Kampüs’te gerçekleşen çekimlerde, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan; Üniversitemiz hakkında bilgiler verirken, Üniversitenin hedefleri ve öğrencilerin neden ADÜ’yü tercih edecekleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Sunuculuğunu Mustafa Murat Bayram’ın üstlendiği programda Rektörümüz Prof. Dr. Bircan; Türkiye’deki yükseköğrenimden, Adnan Menderes Üniversitesinin akademik dünyaya kazandırdıklarına,  kurumlarla yürütülen projelerden, Ar-ge çalışmalarına, öğrenci değişim programlarından, yurt dışından gelen öğrencilerle ilgili çalışmalara, kültür sanat etkinliklerinden Üniversitenin sosyal imkanlarına kadar birçok konu hakkında bilgiler verdi.

Panorama, 8 Temmuz Cumartesi günü saat 11.30’da TRT Avaz’da yayınlanacak

Her Cumartesi saat 11.30’da yayınlanan, Türkiye’de ve ortak kültür coğrafyalarında yaşanan siyasi, kültürel ve ekonomik gelişmeleri mercek altına alan Panorama Programı, 8 Temmuz Cumartesi günü saat 11.30’da TRT Avaz ekranlarında, Adnan Menderes Üniversitesi hakkında merak edilen tüm detaylar ve Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın samimi sohbetiyle izleyenleriyle buluşacak.