Personelimize Emeklilik Töreni Düzenlendi

12 Temmuz 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 726 kez okundu

Üniversitemizden 2019 yılında emekliye ayrılan personelimiz için 11 Temmuz 2019 tarihinde emeklilik töreni düzenlendi.

Üniversitemiz  Merkez Yemekhanede gerçekleşen emeklilik töreninde Genel Sekreterimiz Baki Aslantaş, kuruma aidiyet duygusu ile gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı personelimize teşekkür etti ve bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarı diledi.

Genel Sekreterimiz Baki Aslantaş’ın, emekli personellerimiz Atilla Metin, Aliye Çolak, Ziya Öztürk, Bülent Büyüktarakçı, Kemal Ungan, Mustafa Akıncı, Gönül Bardakçı’ye teşekkür belgelerini sunduğu törende, personellerimiz ADÜ ailesinin bireyi olmaktan duyduklarını memnuniyeti dile getirdi.