Plaj Şenliğinde Renkli Görüntüler

30 Nisan 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 501 kez okundu

Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen 8.Plaj Şenliği 26 Nisan 2019 tarihinde Didim Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Geleneksel hale gelen etkinlik kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası, her yıl olduğu gibi renkli görüntülere sahne oldu. Çekişmeli geçen maçların ardından Bayer Elit ile Zalımlar takımı finale yükseldi. Finalde rakibini yenen Zalımlar, turnuvanın şampiyonu oldu.

Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Evrim Kamacı, organizasyonu düzenleyen Öğr. Gör. Burak Okşar ile Alican Çakmak, Volkan Ataklı, Mustafa Eminöncü, Emrecan Arduç, Ayşegül Aydın, Damla Özel’den oluşan şampiyon takıma madalyalarını verdi.