Rektörümüz Basın İlan Kurumu Genel Müdürünü Ağırladı

15 Aralık 2017 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 877 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca’yı 14 Aralık 2017 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette Karaca’nın yanı sıra; Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İlan Hizmetleri Müdürü İdris Armağan Çam, BİK Aydın Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbal, Proje Koordinatörü Cenk Koray Doğan, İlan Hizmetleri Şef Yrd. Mehmet Fatih Kutluhan yer aldı.

Yakup Karaca Adnan Menderes Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiklerini, yerel ve ulusal basınla iş birliği içinde yürütülen projeleri memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederken; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, basınla kurulan iletişime önem verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Bircan “Toplumların aydınlanmasında basının önemi büyüktür, bu bilinçle biz de basınla ortak projeler yürütüyoruz. Gerçekleştirmek istedikleri etkinliklere destek veriyoruz.” dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Rektörümüze BİK yayınlarının prestij eserlerinden “15 Temmuz ve Manşetler”, “Türk Basınında Cemil Meriç” kitaplarını hediye ederken, Rektörümüz de Karaca’ya Üniversitemiz hediyelerinden verdi.