Rektörümüz, Kampüs Alanında Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

22 Kasım 2022 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 375 kez okundu

Üniversitemiz Kampüsünde öğrencilerle sık sık bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, merkez yemekhane ve kampüs alanında bulunan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Öğrenci odaklı yaklaşımla öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalıştıklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversitenin imkânlarını öğrenciler için devamlı geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Yemekhane dönüşü öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri, rekabete hazır olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yemekhane ve kampüs alanındaki görüşmelerde, öğrencilerden gelen özçekim isteklerini de kırmayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, yeni akademik yılda öğrencilere başarılar diledi.