Rektörümüz Şehit Polis Fethi Sekin’in Babasını Ağırladı

12 Ocak 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1497 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Şehit Polis Fethi Sekin' in Aydın'da yaşayan babası Mehmet Zeki Sekin’i 10 Ocak 2018 tarihinde makamında ağırladı.

Geçen yıl İzmir Bayraklı Adliyesi’ne teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda kahramanca çatışan ve büyük bir faciayı önleyen Fethi Sekin’in ülkenin gururu olduğunu ve gönüllerde yaşadığını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Mehmet Zeki Sekin’e Üniversitemiz hediye paketini verdi. Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ile Mehmet Zeki Sekin, Rektörlük Binası girişinde aralarında Şehit Fethi Sekin’in de bulunduğu Demokrasi Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı el emeğiyle yapılan ahşap çelenk  önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.