Rektörümüz Yabancı Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu

16 Haziran 2017 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1870 kez okundu

Üniversitemizde eğitim gören yabancı öğrenciler, 14 Haziran 2017 tarihinde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, İlimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu üyeleri ve öğrencilerin katıldığı iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, Dünya’nın çeşitli yerlerinden Üniversitemize gelerek eğitim gören kardeşlerimizi bu güzel iftar yemeğinde bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Mohamed Takubango Mwındıa, Uluslararası öğrenciler Narviya Usmanova ve  Francisco José Lopes Júnıor’a, ilimizde ve yurdumuzda düzenlenen kültürel etkinliklerde Üniversitemizi başarıyla temsil ettikleri için Rektörümüz tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte, öğrencilerin talepleri dinlenerek, sorunlarına çözüm önerileri getirildi.