Rektörümüzden Şehidimizin Babasına Ziyaret

6 Ocak 2017 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 8673 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 5 Ocak tarihinde İzmir’de gerçekleşen hain terör saldırısında gösterdiği büyük kahramanlıkla, canı pahasına teröristleri etkisiz hale getiren ve birçok vatandaşımızın hayatını kurtaran kahraman şehit polisimiz Fethi Sekin’in, Üniversitemiz Hastanesi’nde ameliyat olan babası Mehmet Zeki Sekin’i ziyaret etti.

Kahraman polisimizin büyük bir katliamı önlediğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Şehidimizin Üniversitemiz Hastanesinde ameliyat olan babası Mehmet  Zeki  Sekin’e  taziyelerini iletti. Milletimizin, şehit polisimiz gibi,  canı pahasına vatanımızı koruyan nice kahramanlar yetiştirdiğini belirten Prof. Dr. Bircan, bu  tür hain saldırıların, Milletimizin birlik ve  beraberlik  içerisindeki  duruşu ile kahraman güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları sayesinde, hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade etti.