Rektörümüzden Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanına Ziyaret

10 Ağustos 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 422 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ile Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı, 7 Ağustos 2018 tarihinde makamında ziyaret etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin gelişimini yakından takip ettiklerini ifade eden Ali Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen ile uyumlu çalışmalar yürüttüklerini, birçok projeye birlikte imza attıklarını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, ilerleyen zamanlarda ortak çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Gündemin değerlendirildiği ziyaretin sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a çalışmalarında başarılar dileyerek Üniversitemiz hediyelerini verdi.