Rektörümüzden Öğrencilere Jest

9 Ocak 2018 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 2137 kez okundu

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin sınav haftası dolayısıyla sosyal medya üzerinden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’dan çay ve çorba servisi istemesi üzerine, Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, 8 Ocak 2018 tarihinde Merkez Kütüphane ve İsabeyli Kampüsünde çay ve çorba servisi başlattı.

Sınav haftalarında geç saate kadar kütüphanede ders çalışan öğrenciler, kantinlerin kapalı olmasından dolayı sosyal medya üzerinden Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'a çay ve çorba istediklerini iletti. Öğrencilerin taleplerine duyarsız kalmayan Prof. Dr. Bircan, okulun kütüphanesinde çay ve çorba servisi başlattı. Kütüphaneye gelerek, ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Bircan, öğrencilere çorba ikram etti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Prof. Dr. Bircan, öğrencilerin sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrıya kayıtsız kalmadıklarını belirterek, 19.00 ile 22.00 saatlerinde çay ve çorba servisi yapılacağını söyledi. Rektörümüz, geç saatlere kadar kütüphanede ders çalışmanın zorluklarını bildiklerini ifade ederek  “Öğrenci odaklı bir Üniversitede, tüm çalışmalarımız onların daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamaya yöneliktir.” dedi.