Rektörümüze Kitabını Hediye Etti

22 Nisan 2019 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 307 kez okundu

Üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Erol ve babası Mehmet Emin Erol, 22 Nisan 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti. Erol, elleri ve ayaklarını kullanamadığı için burnuyla yedi yılda yazdığı “Herkes Beni Engelli Sanıyo” kitabını Rektörümüze hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Mustafa Erol’u yazdığı kitaptan dolayı tebrik ederek azminin herkese örnek olmasını diledi. Azmin ve sabrın ürünü olan kitabı en kısa sürede okuyacağını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, eğitim sürecinde Mustafa Erol’a her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Doğuştan serebral palsi hastası olan lisans eğitiminde Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerini başarıyla tamamlayan Mustafa Erol desteklerinden dolayı Rektörümüze teşekkür ederek, kendisini tez savunmasına davet etti.