Söke İşletme Fakültesi 4. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesine Katıldı

20 Nisan 2017 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1255 kez okundu

Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri, Sakarya Üniversitesinde (SAÜ) 25 Mart 2017 tarihinde başlayan ve iki gün boyunca devam eden 4. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesine katılarak, sektörle ilgili bilgi aldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte, Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrencileri akademik ve sektörel anlamda, sektörün önde gelen isimleriyle buluşma fırsatı bularak işverenler ve çalışanlar ile güçlü bir bağ ve iletişim kurma imkanı buldular.

Türkiye`deki Bilişim Sistemleri uygulamalarının değeri, konumu ve geleceğinin akademisyenler, sektörden kişiler ve öğrenciler tarafından tartışıldığı etkinlikte tüm öğrenciler bilişim sektöründe ileride hangi gelişmelerin yaşanabileceğine dair fikir edinme fırsatı buldu.