Söke İşletme Fakültesinde “Başarı” Konuşuldu

17 Aralık 2018 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 319 kez okundu

Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesinde Enderun Topluluğunca düzenlenen Yıldırım Bayezid Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Güven Çankaya’nın konuşmacı olarak katıldığı “Başarı” konu başlıklı söyleşi düzenlendi.

Söyleşiye Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Söyleşide Çankaya, başarıya giden yol, başarı önündeki engeller, hedef koymak, inanmak gibi kavramlarla nasıl başarılı olunabileceğini Türk ve dünya tarihinden önemli isimler ve olaylar üzerinden anlattı.

Söyleşi sonunda Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Neval Genç tarafından Prof. Dr. Güven Çankaya’ya teşekkür plaketi verildi.