Söke İşletme Fakültesinde İftar Yemeği Düzenlendi

25 Mayıs 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 898 kez okundu

Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği, 23 Mayıs 2018 tarihinde Fakülte bahçesinde gerçekleşti.

İftar yemeğine, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Ticaret Borsası Meclis Başkanı, sivil toplum örgütleri, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Fakülte Dekanı Genç, katkıda bulunan kurumlara ve iftar yemeğine katılan tüm davetlilere teşekkür etti. İftar yemeği samimi bir ortamda hoş sohbetlerle sona erdi.