Teknokentte Maden Sektörü Temsilcieri Bir Araya Geldi

13 Aralık 2018 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 601 kez okundu

Maden sektörü temsilcileri ve Üniversitemizde maden alanı ile ilgili çalışmalar yürüten akademisyenleri bir araya getiren toplantı, 10 Aralık 2018 tarihinde Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş. Salonu’nda gerçekleşti.

Yapılan görüşmeler sonucunda maden sektörü ile ilgili AR-GE çalışmalarının önemine değinilerek gelecek dönemlerde bu çalışmaların Aydına sağlayacağı faydalar üzerinde duruldu. Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş.'nin yürütücülüğünde yapılan toplantıda, ADÜ Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, bu tür toplantıların, üreticiye yarar sağlayabilecek projelerin oluşmasına katkı sunacağını belirterek, maden sektörünün bölgemiz ve ilimiz açısından faydalarına değindi.

Toplantının ardından, maden sektörü temsilcileri ile birlikte ADÜ Teknokent’in faaliyet alanı gezilerek firmalar ile görüşmeler yapıldı.