Topluluklar Yeni Üyeleriyle Tanıştı

2 Kasım 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 600 kez okundu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Topluluk Tanıtım Gününde, topluluklara yeni üyeler eklenirken topluluk üyeleri ile yeni üyeler düzenlenen çeşitli organizasyonlarla bir araya gelerek kaynaştı.

Üniversitemizin aktif topluluklarından PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik), Arkeoloji Topluluğu, Sosyolojik Açılımlar Topluluğu, ADÜ Bilimsel Araştırmalar Topluluğu, Genç Liderler Topluluğu, Maskesiz Gülücükler Topluluğu, Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu, Psikoloji Topluluğu ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, Ekim ayı itibariyle yeni üyeleriyle bir araya geldi.

Tanışmanın ardından yeni üyelerle yıl içerisinde yapacakları etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunan topluluklar, daha fazla üye kazanarak yapacakları organizasyonların daha fazla ses getirmesini amaçladıklarını iletti.