Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer Türk Vatanıdır

20 Temmuz 2019 Cumartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1392 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45. Yıldönümü ve 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kıbrıs Rum Kesimi’nin uzun yıllar süren insanlık dışı tutumunu sonlandırmak ve adadaki Türk varlığını devam ettirip adaya huzur ve barışı getirmek için gerçekleştirilen Barış Harekatının 45. yıldönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirterek;  "Dün oradaydık; bugün de oradayız, yarın da orada olacağız. Türk Bayrağı’nın dikili olduğu her yer Türk vatanıdır. Kıbrıs tarihte Türk’tü. Türk olarak kalacak. Harekattaki kahraman şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." dedi.