Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

15 Mayıs 2018 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 649 kez okundu

Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 11 Mayıs 2018 tarihinde Didim Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Törene, Garnizon Komutanı Dz. Albay Çetin Gülseven, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Battal Oğuz, Didim Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Müdürü Hakkı Tuncer, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören protokol konuşmalarıyla devam etti. Törende konuşma yapan Didim MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Battal Oğuz, “Yuvadan uçma vakti geldi, her başlangıcın sonu var ama bu sizin için son değil başlangıç. İki yıl boyunca hocalarınız bilgi beceri ve hünerlerini aktarmaya çalıştı. İyi bir turizm öğrencisi olmak, iyi bir dil bilmekten geçiyor. Bizler de teorik bilgilerin yanında pratik bilgileri vermeye çalıştık. Emeği geçen tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, dönem birincisi Seren Öcek 11. dönem mezunları adına mezuniyet pastasını kesti.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgesi verilmesinin ardından, mezuniyet kep atma töreniyle sona erdi.