Üniversitemiz Eğitim Yılına Festivalle Başladı

20 Ekim 2017 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 483 kez okundu

ADÜ Alesta Festivali, birbirinden renkli etkinlikler ve konserlerle, 16 Ekim 2017 tarihinde Üniversitemiz Kampüsünde bulunan Alesta Alışveriş Merkezinde başladı.

Öğrencilerimiz, 16 – 22 Ekim tarihleri arasında organize edilen festivalle zorlu bir eğitim dönemi öncesi keyifli anlar yaşayarak moral depoluyor. Üniversitemiz öğrencileri ve personelinin yanı sıra Aydın halkının da ücretsiz olarak katılabildiği, ünlü DJ ve sanatçıların konserleriyle taçlanan Festival, gün boyunca değişik etkinliklerle bir hafta boyunca sürecek. 18 Ekim’de Zeynep Dizdar ve Murat Uyar’ın sahne aldığı konser büyük beğeni toplarken, 19 Ekim’de Beyza Durmaz öğrencilerimizle ve halkımızla buluştu. ADÜ Alesta Festivalinde, 20 Ekim’de DJ Ece Toprak, 21 Ekim’de ise Pera Grubu sahne alacak.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği festivalde her gün çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı, uçurtma etkinliği gibi küçük ödüllü yarışmalar düzenleniyor. Festival boyunca her gün Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan akustik grubunun konseriyle coşan ADÜ ailesi, Halk oyunları, zumba ve değişik grupların dans gösterileriyle festivalin coşkusuna kapılıyor.

Etkinlik 22 Ekim Pazar günü düzenlenen etkinliklerle son bulacak.