Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Temsilcileri Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

15 Şubat 2017 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1036 kez okundu

Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan öğrenci toplulukları üyeleri 14 Şubat 2017 tarihinde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recai Tunca’nın hazır bulunduğu, Anadolu Kültürlerini Tanıtma ve Yaşatma Topluluğu Başkanı Emin Öztürk, Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu Başkanı Burak Şengür, İnsan Hakları ve Hürriyetleri  Topluluğu Başkanı Sedanur Kılıç, Edebiyat Topluluğu Başkanı Rufayi Yılmaz ve  yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, topluluk başkanları ve üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Topluluk başkanları adına konuşan Emin Öztürk ise, ‘15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı  dik duruşu, halkı   yönlendirici bir  misyon izleyerek yardımcı olması,  biz  öğrencilerin sorunlarını dinlemesi, çözüm üretmesi ve  öğrencilerin projelerine  destek  olması sebebiyle Rektörümüze teşekkürlerimizi ilettik. Öğrenciler olarak sürekli gelişen böyle bir Üniversitede öğrenim gördüğümüz için çok mutluyuz. Yaptığı çalışmalarla sürekli Üniversitemize artı değer katan  Rektörümüzün  yanındayız.’ dedi.