Üniversitemiz Türk Sanat Müziği Korosundan Müzik Şöleni

19 Nisan 2017 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1461 kez okundu

Üniversitemiz 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında ADÜ Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, 19 Nisan 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda gerçekleşti.

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Gör. Dr. Vasfi Çilingir’in şefliğini üslendiği konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve çok sayıda müziksever katıldı.

ADÜ Türk Sanat Müziği Korosunun, Türk Sanat Musikisinin birbirinden güzel eserlerinin seslendirerek dinleyicilere tam anlamı ile bir müzik ziyafeti yaşattığı konserde dinleyicilerin de eserlere eşlik etmesi sonucu eğlenceli anlar yaşandı.

Konser, Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Hasan Can Oktaylar'ın Koro Şefi Öğr. Gör. Dr. Vasfi Çilingir’e teşekkür belgesi vermesinin ardından sona erdi.