Üniversitemizde Bayram Coşkusu

24 Ağustos 2017 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 3256 kez okundu

Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen Geleneksel Bayramlaşma Töreni, 24 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Rektörlük Binası Protokol Girişi’nde gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’ın yanı sıra akademik ve idari birim yöneticileri ile personelimiz yoğun bir katılım gösterdi.

Yeni akademik yıl öncesinde tüm personelimize başarılarla dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın’ın en büyük kamu kurumu olan ADÜ Ailesinin bayramını kutladı.

Geleneksel bayramlaşma töreni toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.