Üniversitemizi Gururlandıran Birincilik

6 Ağustos 2018 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1266 kez okundu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından yapılan 2017-2018 Dönemi üniversiteler arası genel madalya dağılımı sıralamasında Üniversitemiz birinci oldu.

Atletizm, futbol, güreş, basketbol, boks vb. birçok branşta düzenlenen şampiyonalardan madalyalarla dönen öğrencilerimiz açıklanan listenin ilk sırasında yer alarak Üniversitemize büyük gurur yaşattı.

Öğrencilerimiz 28 altın, 8 gümüş ve 14 bronz toplam 50 madalya ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesini birinciliğe taşıyarak spor alanındaki başarımızı tescillemiş oldu.

Bu başarının tesadüf olmadığını tüm branşlarda iddialı olduğumuzu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Yarışmalara katılan öğrencilerimizi, onları eğiten hocalarımızı ve emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Bu başarı Üniversitemize hayırlar getirsin. Öğrencilerimize desteğimiz devam edecek.” dedi.