USTA REKLAMCILAR ALET ÇANTASI’NDA

24 Nisan 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 324 kez okundu

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Alet Çantası Projesi” kapsamında usta reklamcılar Nesteren Davutoğlu ve Ender Merter tarafından 17 Nisan 2019 tarihinde “Dünden Bugüne Reklamcılık” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

AİSYEM Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşide, Bloomberg HT kanalında “Reklamarkası” programıyla seyirciyle buluşan, Türkiye’nin en eski reklam ajanslarından İlancılık Reklam Ajansı’nın eş başkanı reklamcı, yazar ve iletişimci Ender Merter ile Türk reklam tarihinde unutulmaz kampanyalara imza atan reklamcı, yazar ve yapımcı Nesteren Davutoğlu reklamın tarihi yolculuğundan başlayıp yaratıcı fikir ve reklamcı olmak üzerine keyifli bir sohbete imza attı. Öğrencilerin oldukça fazla ilgi gösterdiği söyleşiye katılan iki ünlü isim, genç iletişimcilere mezun olduktan sonra nasıl bir yol izleyecekleri konusunda da yol gösterdi.

Alet Çantası Proje Koordinatörü Doç. Dr. İçten Duygu Çallı moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşinin ardından Alet Çantası ekibi usta reklamcıları  Tralleis’te ağırlayarak onlara antik kentin tarihini anlattı.