Yüksek Lisans Öğrencilerimiz Üniversitemizi Başarı ile Temsil Etti

14 Haziran 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 414 kez okundu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Yılmaz ve yüksek lisans öğrencileri Bulgaristan Trakia Üniversitesi tarafından, 30-31 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenen “International Conference on Agricultural Science and Business (ICASAB 2019)” adlı uluslararası kongrede, Üniversitemizi başarı ile temsil etti.

Danışmanlığını Prof. Dr. Murat Yılmaz’ın yaptığı,  yüksek lisans öğrencileri; Alkan Çağlı ve Selda Manav, “Diyabet Tedavisinde Alternatif Bir Besin Olarak Deve Sütünün Kullanımı” adlı poster sunumları ile poster dalında En İyi Poster ödülünü almaya hak kazandılar.

Kongrede Üniversitemizi temsil eden öğrencilerimiz, dört sözlü sunum ve bir poster olmak üzere toplam beş bildiri gerçekleştirdiler.