Ziraat Fakültesi Kurbanlık Satışları Başladı

5 Temmuz 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1171 kez okundu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi çayır ve meralarında doğal ortamlarında yetiştirilen kurbanlıkların satışları başladı. Yemlerinde sentetik herhangi bir katkı olmaksızın beslenen ve tüm sağlık kontrolleri Fakültemiz bünyesindeki veteriner hekimler tarafından yapılan kurbanlıklar, yaklaşan kurban bayramı ile birlikte Aydın halkının tercihine sunuldu.

Kurbanlık almak isteyen vatandaşlarımız,  hayvanların kulak küpe numarası üzerinden Fakültemiz Döner Sermaye mutemetliğine 150 TL kaparo yatırarak kurbanlığını ayırabilecek. Fakülte tarafından,  ayrılan kurbanlıklarını almaya gelmeyen müşterilerin ödedikleri 150 TL kaparoları iade edilmeyeceği ifade edilirken listede 02 Temmuz 2019 tarihli ağırlıkları verilen kurbanlıkların bedeli, ödemenin yapılacağı gün tekrar tartılarak değişen ağırlığa göre fiyatların yeniden tespit edileceği belirtildi.

Ayrılan hayvanlar için son ödeme tarihi 6 Ağustos 2019 olup Ziraat Fakültesi Döner Sermaye Veznesine yatırılacak.  Bu tarihe kadar bedeli yatırılmayan kurbanlıkların satın alımaktan vazgeçilmiş sayılacağından kaparoları iade edilmeyecek.

Ayrıca Fakülte bünyesinde kurban bayramının 1.günü kesim hizmeti verilecek. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler 70 lira karşılığında sıra numarası almaları gerekiyor.

KDV hariç kilogram satış bedeli

ERKEK KUZU

DİŞİ KUZU

KOÇ

KOYUN

ERKEÇ

KEÇİ

25 TL/Kg

24 TL/Kg

23 TL/Kg/

19 TL/Kg

25 TL/Kg

19 TL/Kg

Kurbanlık hayvan ayırmak isteyenler için (Mesai saatleri içinde) iletişim numaramız

Mustafa Güçlü: 0 256 772 70 22-23 Cep: 0 505 954 8521

"Güncel Satış bilgisi için; https://sites.google.com/adu.edu.tr/kurbanlik-listesi-2019/ adresinden bilgi alabilirsiniz.