Rehber Koleji Yöneticileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

12 Ocak 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 767 kez okundu

Aydın Rehber Koleji Genel Müdürü Özcan Kırıkdirek ve beraberindeki ekip 10 Ocak 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’ın da  katılımıyla gerçekleşti.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği “Kitap Okuma Halkaları”  projesi kapsamında Üniversitemiz öğrencileriyle kendi öğrencilerini buluşturmak ve ortak projelerde bir araya getirmek istediklerini vurgulayan Genel Müdür Özcan Kırıkdirek, Rektörümüzden proje için destek istedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, öğrencilerimizin bu gibi projelerde yer alabileceğini ifade ederek gençlere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğinin altını çizdi. İnsana ve insanın eğitimine yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Bircan,  eğitim alanında yapılacak her projeye ellerinden gelenin en iyisini yaparak destek vereceklerini söyledi.