Haberler

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erkan Salan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Fen Fakültesini Ziyaret Etti

2 Nisan 2024 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 254 kez okundu

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, 1 Nisan 2024 tarihinde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesini (İTBF) ve Fen Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan; Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Şahabettin Yalçın, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut Günenç ve Doç. Dr. Tuncay Saygın ve Fakülte Sekreteri Şenay Sarı ile görüşerek İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesindeki eğitim-öğretim süreci içerisinde gerçekleştirilen ve devam eden projeler ile akademik faaliyetler ve derslikler hakkında istişarelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan ziyaretin devamında Fen Fakültesinde de incelemelerde bulunarak Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mihrican Muti'den, fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.