Haberler

Rektörümüz, 2024 ÖSYM Sınav Koordinatörleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

10 Şubat 2024 Cumartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 455 kez okundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 10 Şubat 2024 tarihinde Antalya’da düzenlenen “2024 Yılı ÖSYM İl Sınav Koordinatörleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ile tüm üniversitelerin koordinatörleri ve ÖSYM yetkilileri hazır bulundu.

Toplantıda, 2023 yılı ÖSYM sınavlarının genel değerlendirilmesi yapılarak 2024 yılında yapılacak olan sınavlar için alınacak tedbirler ve yeni uygulamalar hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi.

Toplantı, koordinatörlerden alınan geri bildirimler ve öneriler ile sona erdi.