Rektörümüz Kültür ve Turizm Bakanlığında Temaslarda Bulundu

5 Ekim 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 751 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni için gittiği Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemizin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapabileceği işbirlikleri hakkında konuştu.

Üniversitemizde kısa bir süre sonra faaliyete geçecek olan kütüphane binamız hakkında Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a bilgiler veren Prof. Dr. Bircan, son derece modern ve içerik bakımından zengin bir kütüphane inşa ettiklerini dile getirerek kütüphanenin tüm bölgeye hizmet edeceğini ifade etti.