Haberler

Rektörümüz, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç ve Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’i Makamında Ağırladı

29 Kasım 2022 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 385 kez okundu

59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı, TBMM 22. ve 23. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç ve Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ile beraberindeki heyet 29 Kasım 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin ülke yükseköğrenimine önemli bir katma değer sağladığını söyleyerek gelişim sürecine hız vermek adına başta ilin milletvekilleri olmak üzere ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.