Haberler

Rektörümüz, Üniversitemiz Hastanesi İçin Yapılacak Yeni Otopark Alanında İncelemelerde Bulundu

10 Haziran 2024 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 492 kez okundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 10 Haziran 2024 tarihinde Üniversitemiz Hastanesi Acil Servisi karşısında yapılması planlanan otopark alanında incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı ve Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, Genel Sekreter Yardımcısı V. Ramazan Bilir ve İktisadi İşletme Müdürü Ayhan Duman eşlik etti.

Üniversitemizde yapılması planlanan otoparkın, güneş enerjisi panelleri ile kendi elektriğini üreteceğini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, çalışmaların üniversitedeki yeşil alanlara zarar vermeden düzenleneceğini belirterek, hastane çevresindeki boş ve kullanılmayan alanlara da çardaklar yapılıp zeytin ağaçları dikileceğini ifade etti.