YÖK Sanal Fuar 2022 Sona Erdi

5 Ağustos 2022 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 241 kez okundu

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından tercih yapacak adaylar için üniversitelerin ve programlarının tanıtıldığı Üniversitemizin de paydaşı olduğu “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”, 1-3 Ağustos 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

İlki 2020 yılında düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşen fuarda, tercih yapacak öğrencilere rehberlik hizmetinin yanında Üniversitemiz ve bölümleri hakkında da bilgi verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, fuarın çok verimli geçtiğini belirterek; “180 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen fuarda 3 gün boyunca öğrencilerimizin tercih döneminde akıllarındaki sorulara cevap verdik, onların doğru yönlendirilmesi için operatörlerimiz özveriyle çalıştı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından geniş katılımla gerçekleşen fuar ile önemli bir hizmeti gerçekleştirdi.  Bizler de üzerimize düşen görev ve sorumlulukla her zaman gençlerimizin yanında ve destekçileriyiz. Bu sene oldukça verimli geçen fuar dönemi umuyorum ki öğrencilerimiz için de hayırlara vesile olur.” dedi.

Üniversitemizin hoşgörü temelli ve çağdaş bir anlayışla eğitime yeni bir dinamizm kattığını vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, tercih yapacak gençleri Üniversitemize davet etti.

Öğrencilerin tercih edeceği üniversiteyi ve programları dijital ortamda yakından tanıtmayı hedefleyen fuar, 3 gün boyunca öğrencilere rehberlik ederek kampüs alanı, şehir ve üniversitenin öğrencilere sağladığı olanaklar ile ilgili bilgi verdi. Fuarda yaklaşık 20 bin öğrenci sanal alanda standımızı ziyaret ederek Üniversitemizi inceledi.