Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrencilerin dikkatine

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne kısmi zamanlı çalışacak öğrenciler alınacaktır.

Başvuru ve şartlar:

- Üniversitemizde öğrenim gören ön lisans, lisans, tezli yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabilir.

- Haber yazma, fotoğraf-kamera çekimi, grafik tasarım, matbaa, sunuculuk gibi deneyimleri olması ya da öğrenmeye istekli olması tercih sebebidir.

- Öğrenciler, 8 Ekim 2018 Pazartesi gününe kadar Rektörlük Binası 1. Katta bulunan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne fotoğraflı özgeçmiş ve haftalık ders programı ile başvurularını yapabilir.

- Özgeçmiş ve ders programına göre ön eleme yapıldıktan sonra adaylar aranıp, mülakata çağırılacaktır.

25 Eylül 2018 Salı - 09:11:49