BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞACAK ÖĞRENCİ ALIMI

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne kısmi zamanlı çalışacak öğrenciler alınacaktır.

Başvuru ve şartlar:

-Üniversitemizde öğrenim gören ön lisans, lisans, tezli yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabilir.

-Haber yazma, fotoğraf-kamera çekimi, grafik tasarım, matbaa, sunuculuk gibi deneyimleri olması ya da öğrenmeye istekli olması tercih sebebidir.

-Öğrenciler, 27 Eylül 2017 Çarşamba gününe kadar Rektörlük Binası 1. Katta bulunan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne fotoğraflı özgeçmiş ve haftalık ders programı ile başvurularını yapabilir.

-Özgeçmiş ve ders programına göre ön eleme yapıldıktan sonra adaylar aranıp, mülakata çağırılacaktır.

18 Eylül 2017 Pazartesi - 13:32:47