Koronavirüs Hastalığı ile İlgili Genel İdari Tedbirler ile İlgili Duyuru

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde çıkan ve birçok ülkeye yayılan korona virüs hastalığı nedeniyle gerekli kontrol ve önlemlerin alınması amacıyla hastalık insan sağlığına yönelik önemli bir tehdit olarak kabul edildiğinden ülkemiz genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Üniversitemizde de bazı tedbirlerin ve önlemlerin alınmasını zaruri hale getirmiştir. Üniversitemizde çeşitli konularda düzenlenecek kurs, atölye çalışmaları, seminerler, konferanslar çalıştaylar, toplantılar vb. tüm bilimsel ve sosyal amaçlı etkinlikler dışarıdan Üniversitemize- Üniversitemizden dışarıya yapılacak geziler 13 Mart 2020 Cuma günü saat 17:00’dan olmak üzere 2. bir duyuruya kadar 3 hafta süreyle iptal edilmiştir. Ayrıca daha önce düzenlenmesi için olur alınan etkinliklerde 2. bir emre kadar iptal edilmiş olup daha sonraki dönemde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından gelecek talimatlar doğrultusunda hareket edilecek ve gerekli duyurular Rektörlüğümüz tarafından yapılacaktır.

Personelimizle ve öğrencilerimizle ilgili genel idari tedbirler ektedir.

13 Mart 2020 Cuma - 16:41:47