Senin Gözünden Kişisel Veri Temalı Kısa Film Yarışması Başvuruları Devam Ediyor

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanlığı, başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tüm kesiminde kişisel verilerin korunmasının önemine ilişkin farkındalığı artırmak, kişisel verilerin korunması ve mahremiyet konularında bilinçlendirmek amacıyla çeşitli çalışmalar yapmaktadır.

Kişisel verilerin korunmasının önemini anlatabilmek, kişisel verilerin korunmasına yönelik bilinç geliştirebilmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Türkiye’de bulunan üniversitelerin; İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesinde eğitim gören öğrencilerin katılımına açık olan “Senin Gözünden Kişisel Veri” temalı kısa film yarışmasının yapılması ve dereceye giren katılımcılara ödül verilmesi planlanmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 1 Mart 2024

Kısa film yarışmasına başvuru ile ilgili detaylar ve başvuru formu için: https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/7729/KVKK-Senin-Gozunden-Kisisel-Veri-Kisa-Film-Yarismasi

5 Aralık 2023 Salı - 14:52:42